با تقدیر از همراهی مستمر و فعالیت پژوهشی یکساله کلیه #پژوهشگران و #محققین آکادمی در سالی که پشت سر گذاشتیم و عرض تحسین برای کسب تمام موفقیت های ملی و بین المللی چشمگیر پژوهشگران خلاق و توانمند آکادمی :
به دلیل درخواست اکثریت همراهان آکادمی مبنی بر حجم کاری پایان سال و عدم توانایی برای اکتیو و فعال بودن در کلاس های آنلاین آکادمی در روز سه شنبه 22 اسفند 1402 (دوره SPSSو حجم نمونه) و چهارشنبه 23 اسفند 1402(#بیبلیومتریک) و با تاکید بر برگزاری کلاس #زوترو و #لاتک فردا دوشنبه 21 اسفند راس ساعت 18 تا 22 به اطلاع می رسانیم که روزهای سه شنبه 22 اسفند و چهارشنبه 23 اسفند کلاس نخواهید داشت و جلسات آتی دوره ها در سال 1403 از روز 15 فروردین با دوره بیبلیومتریک در ساعت 18 تا 22 خواهد بود.
مدیریت آموزش آکادمی تحلیل آماری ایران
مدرسه بین المللی پژوهش کمی و کیفی اولین و بزرگترین مرکز بین المللی برگزارکننده دوره های روش پژوهش و نرم افزارهای پژوهش کمی، کیفی، آمیخته و مروری در ایران